Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Suku sofa hideung nyemprotkeun jati suku Italia saderhana ringan suku sofa | GELAN

Pedaran pondok:

Bumi anjeun ngagambarkeun kapribadian anjeun! Anggo kaki mébel high-end sareng unik sareng suku méja pikeun ngajantenkeun bumi anjeun katingali langkung mulya sareng elegan.

Anggo Black Sofa Legs kanggo sababaraha proyék DIY, tambahkeun suasana industri kana suku méja sofa kabinét tradisional atanapi tambahkeun suasana modéren dina korsi retro.

Suku sofa urang didamel tina logam kualitas luhur, anu kokoh sareng awét.


Detil Produk

Kustomisasi

Tanda Produk

Bubuk custom coated éléktrostatik nyemprot suku jati Italia kaki sofa méwah saderhana lampu

Pedaran Suku Hideung Hideung

Ukuran tube: H180 * DIA20mm Ukuran pelat: 70 * 70 * 3mm

Fitur:

cocog pikeun sagala jinis jati, sapertos sofa, méja kopi, méja, ranjang, kabinet TV, kabinet kamar mandi, bangku, kabinet, jst.

Suku méja sofa kabinét sareng liang anu tos dibor sareng pasang anu dipasang pikeun instalasi gancang sareng gampang.

Suku kabinet kamar mandi urang didamel tina logam kualitas luhur, anu kokoh sareng awét.

Beungeutna listrik, anu henteu gampang karat, sareng gampang dibersihkeun sareng dijaga.

 

black-couch-legs1

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Suku Hideung Hideung
Aplikasi sofa, kasur, méja
warna hideung
Bahan beusi
Ukuran piring 70 * 70 * 3mm
Fitur Gaya modis
Ukuran produk H180MM
Bérés Bubuk dilapis
Gaya: moderen
bungkusan 20 pcs / CTN
MOQ 1000 pcs
Istilah pamayaran T / T, Western Union, Kas
Waktos conto 7-15 dinten
Waktos pangiriman 15-30dinten

Hubungi kuring, bakal tiasa kéngingkeun Sampel Gratis

Skenario anu lumaku

Suku logam dipaké dina pakakas mébel sapertos suku sofa, dampal suku, dampal suku, jsté.

sofa legs feet Applicable scenarios

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Jasa khusus anu disayogikeun ku anu ngajual

    products details

    products details1

    products details2

    products details3

    products details4

    products details5

    products details6

    Kirimkeun pananya pikeun ngahubungi kuring, bakal tiasa kéngingkeun Sampel Gratis

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube