Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

produk

Hardware GeLan nyayogikeun ratusan suku jati logam. Sakitar 60% suku dipan, 30% suku méja, sareng 10% pigura méja. Rupa-rupa pilihan sofa / sofa méja rupa-rupa sayogi pikeun anjeun, sapertos jepit rambut, segitiga sareng tirus. Anjeun tiasa ogé milih tina méja, sofa, sareng kabinet. Kitu ogé tina logam, stainless steel, sareng suku sofa logam tiasa dianggo di bumi, kantor atanapi ruang tamu.

suku jati logam

Suku jati logam nyayogikeun pilihan anu pas pikeun parabot modern, atanapi nyayogikeun rasa modéren pikeun sofa sareng korsi tradisional. Bentuk anu béda ngagambarkeun gaya anu béda, kaasup suku anu tirus, suku buleud, sareng suku rambut. Suku jati kualitas luhur ieu cocog pisan pikeun dipan, méja makan, lomari, méja kopi sareng jati anu sanés. Dijieunna tina beusi atanapi stainless steel. Ngadamel sagala rupa ukuran pikeun nyocogkeun jati anjeun. Serangkaian ukuran opsional disayogikeun pikeun mastikeun yén suku jati urang tiasa dipasang dina sadaya jati.

TENTANG KAMI

Perusahaan urang mangrupikeun produsen profesional pikeun ngahasilkeun produk hardware anu sedeng sareng kualitas luhur ku téhnik propésional, kiridit anu saé pikeun 22 taun.

GeLan Industrial Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu gaduh 20 taun pangalaman dina produksi pakakas jati. Tempatna di Zona Industrial Xia'nan, Kota Yuanzhou, Boluo County, Kota Huizhou. Éta caket kana tilu kota ageung – Huizhou, Dongguan sareng propinsi Shenzhen. Angkotna merenah pisan. Ayeuna, urang gaduh 6000 méter pasagi gedong pabrik. Produk utami nyaéta suku sofa(suku dipan) sareng suku méjapigura méja, kaki kabinét, sampéan ranjang, potongan sambung, headrests sofa sareng pakakas perabotan sanésna, sareng wilujeng sumping ngarobih sadaya jinis produk hardware. Jaringan pasar ngaliput Éropa, Amérika Serikat, Jepang sareng perusahaan terkenal domestik.

Produk unggulan

Milari suku jati logam anu ekonomis, stabil sareng kuat? Jelajah suku jati logam pangsaéna di GELAN. Kami gaduh sababaraha jinis suku, sapertos suku sofa jati, méja, méja kopi atanapi méja! GELAN mangrupikeun pemasok kaki mébel, mésér kaki jati ngagaduhan kaunggulan harga sareng jaminan kualitas. Éta ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan anjeun. GELAN Boga Rupa-rupa Kaki Jati Logam Pikeun Dipilih Ti, Kalebet Suku Rambut, Suku Lipat Sareng Kaki anu tiasa Disaluyukeun. Anjeun Tiasa Milih Rupa-rupa Gaya Sareng Jenis Kaki Méja Kopi, Kaki Méja Sareng Kaki Meja sofa, Sangkan Gampang Ngepaskeun Perabotan Sareng Sigana Persis Anu Anjeun Pikahoyong. Tapak Logam (sofa) Kaki Anu Kuat sareng Tahan Lama, Nyayogikeun Seueur Dukungan Pikeun Milik Anjeun. Suku Méja Logam Katingali Dina tabel kopi, méja sareng méja.

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube