Sikil jepit rambut V Steel Steel Restaurant Meja Kopi Mebel Meja Kaki jepit | GELAN

Katrangan singkat:

Gampang dipasang. Braket sing dipasang wis diisi kanthi bolongan kanggo dipasang kanthi cepet.

Kanthi tampilan modern sing ramping lan modern, sikil meja industri kita cocog kanggo meja, bangku lan perabotan ing antarane!

Iki sikil jepit rambut kanthi kualitas apik digawe saka baja tahan karat sing digulung 1/2 ", saben sikil duwe 3 dalan sing atos. Sikil tugas sing abot diwenehake kanthi bubuk dilapisi bubuk ireng satin lan bakal nyangga nganti 300 pon.


Detail Produk

Kustomisasi

Tag Produk

Kaki jepit rambut Grosir Grosir Baja UV Baja Wesi Besi Logam Bangku Meja Kopi Mebel Meja Kaki Rambut

Katrangan sikil jepit rambut

Ukuran: H: 4 - 40 inci, 2 utawa 3 Rod, Kandel: 10 utawa 12mm

Fitur:

Sikil mebel digawe saka batang dobel sing lancip, sederhana lan modern, cocog karo meja lan kursi sampeyan. Kaki meja logam ditutupi lapisan ireng, sing tahan karat, apik gayane lan ora ketinggalan jaman.

Kanthi tampilan modern sing ramping lan modern, sikil meja industri kita cocog kanggo meja, bangku, lan perabotan ing antarane! Rampung nganggo teknologi nutupi bubuk, sikile katon mengkilap lan lancar.

Kaki meja logam baja DIY cocok kanggo meja kopi, meja modern, meja, kursi, lan kursi, lsp. Sikil jepit prabot multifungsi.

Bolongan pra-bor ing saben sikil supaya gampang dipasang ing piring sing dipasang.

hair-pin-table-legs
hairpin coffee table legs

Katrangan Produk

Jeneng Produk Sikil jepit rambut
Lamaran meja
warna Ireng, Mentah, Putih, Abang, Biru, Kuning
Materi wesi
Bobot net 1,8kg
Fitur Gaya modis
Ukuran produk H: 4 - 40 inci, 2 utawa 3 Rod, Kandel: 10 utawa 12mm
Rampung Lapisan bubuk
Gaya: modern
paket 4 pcs / CTN
MOQ 200 pcs
Jangka wektu pambayaran T / T, Western Union, Awis
Sample wektu 7-15 dina
Wektu pangiriman 15-30dino

Meja liyane digawe nganggo sikil jepit rambut kanggo meja makan.

Kaki logam digunakake ing hardware mebel kayata sikil sofa, sikil amben, sikil kabinet, lsp.

metal-hairpin-legs1 (1)
hairpin-legs
hairpin-furniture-legs1
hairpin-dining-table-legs

Panyedhiya sikil meja

Perusahaan Kami Minangka Produsen Profesional Kanggo Produksi Produk Hardware Medium lan Berkualitas Tinggi Kanthi Teknik Profesional, Kredit Banget Nganggo 22 Tahun. Produk utamane yaiku sikil sofa (kursi sofa) lan sikil meja, bingkai meja, kaki kabinet, kaki amben, sambung , headrests sofa lan hardware mebel liyane, lan welcome kanggo ngatur kabeh jinis produk hardware. 

Hubungi kula, bakal bisa njaluk Sampel Gratis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan khusus sing diwenehake dening bakul

    products details

    products details1

    products details2

    products details3

    products details4

    products details5

    products details6

    Kirim priksaan kanggo ngubungi aku, bakal bisa njaluk Sampel Gratis

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube