FAQ

FAQS

Matur nuwun kanthi sanget amarga wis kepincut karo Gelan Furniture Hardware lan Gelan Hardware Products Co., Ltd.

Mangkene sawetara pitakon sing sampeyan kudu ngerti

P1: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrik sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun, welcome kanggo ngunjungi.

P2: Suwene kiriman sampeyan?

A: Kita duwe tim R&D sing kuat karo perancang lan tenaga ahli dhewe, saengga bisa nyedhiyakake layanan OEM. Tanggal pangiriman 15-30 dina

P3: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T luwih dhisik, saldo sadurunge dikirim. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, coba hubungi kami kaya ing ngisor iki:

P4: Apa sampeyan nampa produk sing disesuaikan?

Ya, Nampa produk sing disesuaikan. Sugeng kirim gambar lan conto sing disesuaikan!

P5: Apa aku bisa njupuk conto kaping pisanan?

Ya, lan kudu mbayar biaya sampel, lan bakal dibaleni sawise pesen.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube