Kaki Sofa Iris nyemprotake sikil perabotan Italia sikil sofa mewah mewah ringan | GELAN

Katrangan singkat:

Omah sampeyan nggambarake kepribadian sampeyan! Gunakake sikil mebel lan sikil ndhuwur sing mewah lan unik supaya omahmu katon luwih mulya lan elegan.

Gunakake Kaki Sofa Ireng kanggo macem-macem proyek DIY, tambahake swasana industri ing sikil meja sofa kabinet tradisional utawa tambah swasana modern menyang kursi-kursi retro.

Sikil sofa kita digawe saka logam berkualitas, sing kuat lan awet.


Detail Produk

Kustomisasi

Tag Produk

Kothak wesi elektrostatik nyemprot bubuk bubuk khusus ing Italia kaki sikil mewah mewah sing gampang

Katrangan sofa ireng

Ukuran tabung: H180 * DIA20mm Ukuran pelat: 70 * 70 * 3mm

Fitur:

cocog kanggo kabeh jinis perabotan, kayata sofa, meja kopi, meja, amben, kabinet TV, kabinet kamar mandi, bangku, kabinet, lsp.

Kaki meja sofa kabinet kanthi bolongan pra-bor lan sekrup sing dipasang kanggo instalasi sing cepet lan gampang.

Sikil kabinet kamar mandi kita digawe saka logam bermutu, sing kuat lan awet.

Lumahing listrik, ora gampang karat, lan gampang diresiki lan dirawat.

 

black-couch-legs1

Katrangan Produk

Jeneng Produk Kaki sofa Ireng
Lamaran sofa, amben, meja
warna ireng
Materi wesi
Ukuran piring 70 * 70 * 3mm
Fitur Gaya modis
Ukuran produk H180MM
Rampung Dilapisi bubuk
Gaya: modern
paket 20 pcs / CTN
MOQ 1000 pcs
Jangka wektu pambayaran T / T, Western Union, Awis
Sample wektu 7-15 dina
Wektu pangiriman 15-30dino

Hubungi kula, bakal bisa njaluk Sampel Gratis

Skenario sing ditrapake

Kaki logam digunakake ing hardware mebel kayata sikil sofa, sikil amben, sikil kabinet, lsp.

sofa legs feet Applicable scenarios

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Layanan khusus sing diwenehake dening bakul

    products details

    products details1

    products details2

    products details3

    products details4

    products details5

    products details6

    Kirim priksaan kanggo ngubungi aku, bakal bisa njaluk Sampel Gratis

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube