produk

Hardware GeLan nyedhiyakake atusan sikil mebel logam. Udakara 60% minangka sikil sofa, 30% minangka sikil meja, lan 10% minangka pigura meja. Pilihan macem-macem sofa / sikil meja sing kasedhiya kanggo sampeyan, kayata jepit rambut, segi telu lan tapered. Sampeyan uga bisa milih saka meja, sofa, lan kabinet. Uga saka logam, waja tahan karat, lan sikil sofa logam bisa digunakake ing omah, kantor utawa ruang tamu.

sikil prabotan logam

Kaki perabotan logam nyedhiyakake pilihan sing apik kanggo perabotan modern, utawa nyedhiyakake modern kanggo sofa lan kursi tradisional. Wangun sing beda makili macem-macem gaya, kalebu sikil tapered, sikil bunder, lan sikil hairpin. Kaki perabotan berkualitas tinggi iki cocog banget kanggo kursi sofa, meja makan, lemari, meja kopi lan prabotan liyane. Digawe saka wesi utawa waja tahan karat. Gawe macem-macem ukuran supaya cocog karo perabotan sampeyan. Serangkaian ukuran opsional diwenehake supaya sikil prabotan bisa dipasang ing kabeh prabotan.

Babagan Kita

Perusahaan kita minangka pabrikan profesional kanggo ngasilake produk perangkat keras lan medium kanthi teknik profesional, kredit sing apik kanggo 22 taun.

GeLan Industrial Co., Ltd. minangka perusahaan sing duwe pengalaman 20 taun ing produksi hardware mebel. Dununge ana ing Zona Industri Xia'nan, Kutha Yuanzhou, Kabupaten Boluo, Kota Huizhou. Cedhak karo telung kutha utama – Huizhou, Dongguan lan provinsi Shenzhen. Transportasi kasebut trep banget. Saiki, kita duwe bangunan pabrik 6000 meter persegi. Produk utama yaiku sikil sofa(sikil kursi) lan sikil mejabingkai meja, kaki kabinet, kaki amben, sambung, headrests sofa lan hardware mebel liyane, lan olèh kustomisasi kabeh jinis produk perangkat keras. Jaringan pasar kalebu Eropa, Amerika Serikat, Jepang lan perusahaan terkenal domestik.

Produk sing Ditampilake

Nggolek sikil mebel logam sing irit, stabil lan kuwat? Jelajahi sikil perabotan logam paling apik ing GELAN. Kita duwe macem-macem kaki, kayata sikil sofa mebel, sikil meja, meja kopi utawa meja! GELAN minangka pemasok kaki furnitur, tuku sikil mebel duwe kaunggulan rega lan jaminan kualitas. Sampeyan uga bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan. GELAN Nduwe Macem-macem Kaki Mebel Logam sing Bisa Dipilih, Klebu Kaki Gaya Rambut, Kaki Lipat Lan Kaki sing Bisa Luwes. Sampeyan bisa milih macem-macem gaya lan jinis sikil meja kopi, sikil lan meja sikil, supaya gampang nggawe perabotan lan katon pas karo sing dikarepake. Kaki Meja Logam (Sofa) Kuwat lan Awet, Nyedhiyakake Dhukungan Akeh Kanggo Sampeyan. Kaki Meja Logam Katon Apik ing Tabel Meja, Meja lan Workbenches.

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube